Herken jij het gevoel dat je altijd maar zo vermoeid bent? Dat al je energie op gaat aan de verplichtingen en zorgen van alledag? Dat je een kort lontje hebt naar je partner of je kinderen? Het gevoel dat je op de automatische piloot leeft en iedereen om je heen iets van je verwacht?

Of ben je zwanger en zie je als een berg tegen de bevalling op? Ervaar je de zwangerschap niet als een roze wolk en heb je het gevoel dat het not done is om hierover te praten?

Misschien ben je al een tijdje geleden bevallen en denk je er nog vaak aan terug. Heb je nachtmerries of flashbacks? Heb je uit het niets last van huilbuien?

Of ben je net mama en valt het je toch best zwaar zo in je nieuwe rol? Ben je zoekende naar wie jij bent als mama? En wie ben je eigenlijk nog meer? Is jouw oude ik naar de achtergrond verdwenen en kan je daar moeilijk bij?

Dan is coaching iets voor jou! Als mamacoach werk ik vooral met (aanstaande) mama’s die verlangen naar rust, ontspanning en meer energie om nog meer van hun drukke maar mooie leven te genieten. Door doelgerichte coaching op basis van verschillende NLP technieken krijg jij duidelijk wat écht belangrijk is in jouw leven, wie jij écht wilt zijn en hoe jij jouw leven wil vormgeven.

Als mamacoach begeleid ik jou bij de stappen die jij zet naar verandering. Zodat jij meer vrijheid ervaart in je denken, doen en voelen en je het leven écht ten volle kan leven