Als je een paar jaar geleden aan mij had gevraagd om iets over mezelf te vertellen dan zei ik:  ‘ik ben verloskundige…’ en daarbij was ik vooral heel erg zoekende naar wie ik eigenlijk nog meer was.

Na jarenlange ervaring als verloskundige, moeder en inmiddels een aantal NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) opleidingen verder, kan ik volmondig zeggen: ik ben verloskundige en nog zoveel meer!

Bovenal ben ik moeder van 2 prachtige jongens, ik ben vrouw van, ik ben zus, ik ben vriendin, collega én ik ben mamacoach.

In mijn werk als mamacoach ben ik er voor alle mama’s: de aanstaande zwangere mama’s, de kersverse mama’s, de mama’s met al oudere kinderen en ook voor de vrouwen die ongewenst nog steeds geen mama zijn.

En in mijn werk als mamacoach help ik jou bij je zoektocht naar jouw eigen ik. Want soms zijn we dat een beetje kwijt door de drukte van alledag en de verandering naar het moederschap.

Wie ben je nog meer naast mama? Hoe houd je alle ballen hoog én zorg je goed voor jezelf? Zodat je meer rust en ontspanning kunt ervaren en je energie overhoudt voor alles wat het leven je nog meer te bieden heeft.

Door mijn ervaring als moeder, verloskundige en de verdieping vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en EMDR (traumabehandeling) kan ik je op een doeltreffende, warme en liefdevolle manier helpen. Zodat jij je weer gelukkiger gaat voelen als (aanstaande) mama want ook jij bent nog zoveel meer dan dat!

Liefs Manon