Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Masha Masha uit Almere schreef op maart 18, 2022 om 7:26 am
Lieve Manon, Ik kwam bij jou binnen als een onherkenbare versie van mezelf. Gevuld met gevoelens van verdriet, angst, schuld, boosheid en falen. Na een uitgebreide en fijne intake adviseerde jij met mij aan de slag te gaan middels EMDR. Iedere keer weer zag ik tegen de behandeling op, maar door jouw manier van praten, jouw manier van zijn en de manier van behandelen ging ik iedere keer weer een stukje lichter naar huis. Je had oog voor wie ik ben en wat ik nodig had en speelde hier steeds op in door de behandeling aan te passen en dingen toe te voegen of weg te laten waar nodig. Dit heeft mij een heel goed gevoel gegeven, dat ook ik het waard ben. Ik ben enorm blij dat ik bij jou terecht ben gekomen, ik heb er hard aan moeten werken maar door jouw hulp en begeleiding kan ik weer zijn wie ik ben. Ontzettend bedankt voor alles!
Ilse Ilse schreef op maart 14, 2022 om 8:05 pm
Ik heb bij Manon EMDR gehad, om de heftige geboorte van mijn zoon te verwerken. Dit nadat ik bijna 3 jaar later nog steeds dagelijks flashbacks had, en hier wat mee wilde doen voordat ik ga bevallen van mijn 2e zoontje. Direct na de behandeling voelde ik mij al een stuk lichter. Er viel een last van mijn schouders af. De flashbacks zijn er vrijwel niet meer, en de angst voor de komende bevalling is ook ontzettend afgenomen. Manon is in mijn ogen de perfecte persoon om deze behandeling te krijgen, ook omdat zij zelf verloskundige is.
Lisa Lisa uit Almere schreef op november 27, 2021 om 7:06 pm
Manon heeft mij heel erg geholpen. Doordat ik zwanger ben van een meisje had ik vervelende herinneringen van een trauma waardoor ik erg tegen mijn zwangerschap opzat en erg spannend vond. Ik heb EMDR gevold bij Manon wat mij heel erg heeft geholpen. Ik heb veel meer rust in mijn lijf en kijk positiever op mijn bevalling en wat daarna komt. Het was fijn om deze sessies met Manon te mogen doen, er was een fijne rustige sfeer en Manon zorgde er voor dat ik ontspannen naar huis kon gaan.
Suzanne Suzanne uit Almere schreef op september 24, 2021 om 7:15 pm
Na de geboorte van mijn dochter heeft Manon me geholpen met de geboorte van mij als moeder. Ik gun elke moeder een gesprek met Manon, die me niet vroeg hoe mijn baby sliep, maar hoe IK sliep. Op een nuchtere en zachte manier hielp ze me een nog betere moeder te zijn.
Alicia Alicia uit Almere schreef op mei 26, 2021 om 12:04 pm
Door een enorm zware zwangerschap waarbij ik heel veel steun heb gehad van de verloskundige praktijk waar Manon werkzaam is, kon ik voor de verwerking hiervan óók bij haar terecht. Ik heb de stap naar hulp zoeken hierdoor als heel klein en enorm fijn ervaren. Door de achtergrond van Manon als verloskundige had ik ook het gevoel dat ik écht mijn verhaal kwijt kon bij haar. Ik heb twee EMDR sessies gedaan bij Manon en hoewel ik daar nog mee verder moet heb ik er nu al enorm veel baat bij. Je voelt je zeker op je gemak bij Manon en juist die veilige omgeving maakt dat je dieper tot de kern van het probleem komt.
Sylvana Sylvana uit Almere schreef op april 30, 2021 om 7:11 pm
Manon heeft mij enorm goed geholpen. Ik wist dat ik "last" had van mijn bevalling maar ik wist niet dat ik daardoor ook obstakels tegen kwam in het dagelijks leven. Ik had last van gedachten die mij onbewust belemmerden. Door Manon heb ik veel (nieuwe) inzichten gekregen waardoor ik nu anders kijk naar mijn bevalling maar ook naar hoe ik ben en wil zijn als moeder. Manon heeft mij in laten zien hoe krachtig ik ben en dat heeft mij ook op een positieve manier veranderd in het moeder zijn en ook mijn kijk op mijn bevalling. Ik ben weer terug bij mezelf en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Denise Stolker Denise Stolker uit Almere schreef op april 17, 2021 om 9:57 pm
Hoi Manon, Wat geweldig dat je dit nu ook doet! Ik heb je mogen leren kennen als de verloskundige van mijn eerste zoontje. Door een behoorlijke vroeggeboorte en nare nasleep heb je mij zo goed ondersteund! Je luistert, geeft raad, en moedigt aan. Daar ben ik je nog steeds dankbaar voor! Liefs, Denise