Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Suzanne Suzanne uit Almere heeft geschreven op september 24, 2021 om 7:15 pm
Na de geboorte van mijn dochter heeft Manon me geholpen met de geboorte van mij als moeder. Ik gun elke moeder een gesprek met Manon, die me niet vroeg hoe mijn baby sliep, maar hoe IK sliep. Op een nuchtere en zachte manier hielp ze me een nog betere moeder te zijn.
Alicia Alicia uit Almere heeft geschreven op mei 26, 2021 om 12:04 pm
Door een enorm zware zwangerschap waarbij ik heel veel steun heb gehad van de verloskundige praktijk waar Manon werkzaam is, kon ik voor de verwerking hiervan óók bij haar terecht. Ik heb de stap naar hulp zoeken hierdoor als heel klein en enorm fijn ervaren. Door de achtergrond van Manon als verloskundige had ik ook het gevoel dat ik écht mijn verhaal kwijt kon bij haar. Ik heb twee EMDR sessies gedaan bij Manon en hoewel ik daar nog mee verder moet heb ik er nu al enorm veel baat bij. Je voelt je zeker op je gemak bij Manon en juist die veilige omgeving maakt dat je dieper tot de kern van het probleem komt.
Sylvana Sylvana uit Almere heeft geschreven op april 30, 2021 om 7:11 pm
Manon heeft mij enorm goed geholpen. Ik wist dat ik "last" had van mijn bevalling maar ik wist niet dat ik daardoor ook obstakels tegen kwam in het dagelijks leven. Ik had last van gedachten die mij onbewust belemmerden. Door Manon heb ik veel (nieuwe) inzichten gekregen waardoor ik nu anders kijk naar mijn bevalling maar ook naar hoe ik ben en wil zijn als moeder. Manon heeft mij in laten zien hoe krachtig ik ben en dat heeft mij ook op een positieve manier veranderd in het moeder zijn en ook mijn kijk op mijn bevalling. Ik ben weer terug bij mezelf en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Denise Stolker Denise Stolker uit Almere heeft geschreven op april 17, 2021 om 9:57 pm
Hoi Manon, Wat geweldig dat je dit nu ook doet! Ik heb je mogen leren kennen als de verloskundige van mijn eerste zoontje. Door een behoorlijke vroeggeboorte en nare nasleep heb je mij zo goed ondersteund! Je luistert, geeft raad, en moedigt aan. Daar ben ik je nog steeds dankbaar voor! Liefs, Denise