Heb jij ook wel eens het gevoel dat je alleen nog maar moeder bent…?

Heb jij ook weleens het gevoel dat je alleen nog maar moeder bent? Dat je vooral aan het zorgen bent en de hele dag druk bent om alle spreekwoordelijke ballen hoog te houden?

Hoe fijn zou het zijn als je energie overhoudt aan het einde van de dag? En weer herontdekt wie je nog meer bent behalve moeder? Dat jij in verbinding kunt zijn met je gezin én keuzes kunt maken die goed zijn voor jou? Zodat jij met meer rust en ontspanning in het leven staat en jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Als mamacoach kijk ik samen met jou naar alles wat nog meer belangrijk voor je is naast het moederschap. Door het toepassen van verschillende coachingstechnieken komen we steeds dieper tot de kern en kan jij steeds concretere stappen zetten in de richting van jouw doel.

Aan het eind van het coachingstraject heb jij helder wie jij werkelijk bent en waar jij jouw aandacht nog meer op wil richten. En je zult merken dat dit verder gaat dan alleen in je gezin en het moederschap. De NLP coaching heeft effect op alle verschillende aspecten van jouw leven.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact met me op.

Dit vind je misschien ook leuk...